Tapahtumat - Tapahtumat

Samalleviivalle Tapahtumat-sivulla on luettelo kaikista tulevista jännittävistä tapahtumista. Luetellut tapahtumatkäsittelevät sellaisia aiheita kuin monikulttuuriset työympäristöt, työpaikan johtaminen ja johtamistaidot. Me luettelemme vain kourallisen parhaista ja ajankohtaisista tapahtumista.

Monikulttuurisen Työympäristön Johtaminen -työpaja

12. – 14.marraskuuta

Tämä työpaja keskittyy strategioihin ja menetelmiin työympäristön parantamiseksi. Suurin osa työpaikoista on nykyään monikulttuurisia. Johtajien on osattava hallita näitä tilanteita. Opi luomaan terveellinen ympäristö tässä työpajassa.

Kehittyvien Töiden Konferenssi

17. – 21. marraskuuta

Maailma muuttuu ja monet työpaikat tullaan pian korvaamaan. Digitaalisella aikakaudella sinun on pysyttävä näiden muutosten huipulla. Ota selvää, Kuinka voit pitää yrityksesi toiminnassa ja tehdä tarvittavat töiden muutokset.

Saadaan Tämä Toimimaan Koulutus Työpaja

1. – 4. joulukuuta

Tämä on loistava tilaisuus tiimillesi ottaa osaa. Työpaja käsittelee käytännön koulutusta työryhmien kanssa. Ne opettavat heitä työskentelemään yhdessä ja ratkaisemaan suorituskykyä haittaavia asioita.

Miten Menestyä Monikulttuurisessa Yritysmaailmassa (Verkkoseminaari)

14. tammikuuta

Suurin osa työympäristöistä on monikulttuurisia. Sinä ja työntekijänne voitte osallistua tähän verkkoseminaariin saadaksenne paremman käsityksen eri kulttuureista sekä vuorovaikutuksesta. Opi hallitsemaan konflikteja ja ratkaisemaan ongelmat ennen kuin ne pilaavat dynamiikkaa.

Ryhdy tilaajaksi saadaksesi lisätietoja tapahtumista.